En daar gaan we weer

Op 3 september zijn de lessen begonnen. Small Business & Retail Management (SB&RM) nieuwe stijl is een feit. Direct diezelfde avond weer een les gevolgd voor mijn Master studie. Bijna was ik deze vergeten. Het was dat een mede student in de Facebookgroep had geplaatst dat ze zich verheugde om een ieder weer te zien. Bijna was dat dus niet gelukt. De Master begonnen met toch minder studenten dan we vorig jaar mee geƫindigd waren. Op zich heel normaal, maar altijd zuur als het om gezondheidsredenen blijkt te zijn.

4 september mocht ik zelf colleges draaien. SB&RM oude stijl kende dit niet. Eigenlijk moet ik zeggen dat het niet anders is dan lezingen geven op een groot congres. De interactie met de studenten is er en af en toe moet ik me inhouden om niet alles prijs te geven. De colleges deze week staan allemaal in het teken van Personal Branding en het Persoonlijke Business Plan. Ik geniet, want deze vakken staan allemaal in het teken ter ontwikkeling van de beroepshouding, of te wel de persoonlijke ontwikkeling. Sluit mooi aan bij mijn eigen missie om mensen te laten groeien. Top studenten trouwens…..

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.