The Planets

Op 10 maart 2012 is de voorstelling “The Planets” opgevoerd in het muziekcentrum te Enschede. Het Nederlands Symphonyorkest speelde de planeten van de hemel, de DJ had weinig contact met de zaal en draaide zijn plaatje. Alhoewel de voorstelling aangemerkt werd als een battle was het meer de afwisseling van een DJ en het orkest. De Vj deed prachtig werk waardoor de muziek van de DJ nog een beetje recht is aangedaan. Het werk van de VJ is de hele avond trouwens goed geweest. Een constante factor waar je naar bleef kijken. Een volgende keer hoop mag het battle element meer terugkomen tijdens de uitvoering. Even tot slot: wat een gaaf orkest is het Nederlands Symphonyorkest.

Nederlands Symphonyorkest

Dit bericht is geplaatst in Ontspanning. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.