Het nieuwe leren / het nieuwe werken

Na vele workshops te hebben gegeven over internet, sociale media en nieuwe verbindingen is het tijd om er weer een nieuw thema in te fietsen. Op 29 november 2012 ga ik tijdens de netwerkdag van de Academie Bedrijfskunde en Ondernemen (ABO) van Saxion aan de slag met het nieuwe leren / het nieuwe werken. Leuke van deze workshop is dat ik deze in iedergeval ga geven met Suzan Veldhuis en Odiel Mennink van femmefrontaal.nl.

Onderstaande is vermeld in de uitnodiging.

Thema 2: Het nieuwe leren / het nieuwe werken
Jongeren leven en leren met nieuwe media. Niet dat de leerstof verandert, maar de manier van leren verandert. Dit geld natuurlijk niet alleen voor de student, maar ook uw medewerker gaat anders werken. Niet dat het werk verandert, maar de manier van werken verandert. Hoe zit dat nu met netwerken? Blijft het netwerken nog hetzelfde, of gaan we dat in toenemende mate op een andere manier beleven. Alles blijft gelijk, maar alles wordt anders. Nieuwe wijn in oude zakken of oude wijn in nieuwe zakken? Samen met u willen we bespreken hoe we nog echt in contact komen met de student en u als ondernemer.

Mocht je in het kader van dit thema nog spraakmakende en/of leuke voorbeelden hebben, dan hoor ik dat graag. Mijn gegevens zijn hier wel bekend en anders via LinkedIn, Facebook of Twitter.

Dit bericht is geplaatst in Business, Onderwijs. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.