Aanpassen aan je omgeving?

Onderstaande heeft me maar weer eens laten beseffen dat kunst ook anders mag zijn.

Tijdens een college had ik het er met een voetballiefhebber over waarom kunstgras groen is. Tegenwoordig zie je overal kunstgras voetbalvelden en ze hebben allemaal dezelfde saaie kleur. Een echte reden voor groen kunstgras wordt er niet gegeven alleen dat er regels zijn voor de eigenschappen van kunstgras voor voetbalvelden. Kan me voorstellen dat dat iets zegt over de structuur en de zachtheid, maar de kleur? Een mooi blauw, oranje of zwart voetbalveld zou ook leuk zijn, of een voetbalveld met het logo van de plaatselijke sponsor….

De man in dit filmpje heeft hetzelfde gedacht. Waarom moet kunst gelijk zijn aan datgene waar het op lijkt?

Dat je met kunst veel meer kunt bewijst dit filmpje. Wees jezelf en maak gebruik van de (on)mogelijkheden die je hebt. Het geeft je met zekerheid een bijzondere positie in de samenleving!

Dit bericht is geplaatst in Toekomst. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.