Master Leren & Innoveren

Om uiteindelijk een vaste aanstelling te krijgen als tutor / docent bij Saxion Hogescholen is ervoor gekozen om een Master te volgen. Eindelijk weer een studie oppakken en daar ook van uit de wortels, van de academie waarvoor ik werk, gestimmuleerd worden.

De master waarvoor ik gekozen heb is de Master Leren & Innoveren. Een praktische Master waar men individueel kan kijken naar een stuk onderwijsvernieuwing op de eigen school, academie of faculteit.

Op http://saxion.nl/mli/deeltijd/deventer/kort/kort staat meer informatie over de Master die ik ga volgen. Erg veel zin in en door stom surfen krijg ik steeds meer inzicht waarom ik het eigenlijk wil 🙂 De onderwijsvernieuwing waarnaar ik op zoek ben is een stuk innovatie door meer en meer inbedding van nieuwe media in het onderwijs. De lesstof zal niet zo zeer veranderen, maar het is meer de manier van leren die het onderwijs zal veranderen. Hoe gaan we hier nu in de toekomst mee om en wat gaan we de studenten bieden om het leren leuker, mooier en misschine wel beter te maken. Ben nog niet begonnen met mijn studie, maar ik krijg er al meer gevoel bij. Middels mijn blog wil ik mijn ontwikkeling bijhouden en mocht iemand geneigd zijn in te breken in dit proces, voel je vrij, tenslotte bepaal ik zelf wat ik met de vrijgekomen informatie ga doen.

Dit bericht is geplaatst in Master. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.