Sociale Media in Curacao en Suriname

Tijdens mijn vakantie in Curacao en Suriname zou ik graag onderstaande aan willen bieden.

In Nederland heb ik ruime ervaring voor het geven van interactieve lezingen inzake sociale media en sociale marketing. Met een te organiseren partij in Curacao en/of Suriname zal ik heel graag mijn kennis en ervaring willen inzetten om een nader te formuleren titel aan te willen bieden in deze landen.

Welke business club heeft interesse? Ook voor MBO, HBO en Universiteit ben ik inzetbaar.

Zoals u zult begrijpen ben ik in Suriname en Curacao om te genieten alsmede vrienden en bekenden te ontmoeten. In een persoonlijk onderhoud met een partij die de organisatie op zich wil nemen, zal ik de toegevoegde waarde met de te organiseren partij bespreken.

Dit bericht is geplaatst in Business. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.